Χριστίνα Μπόμπα / Xristina Mpompa H Adelfh Ths Fwtografizei Th Neogennhth Korh Ths : «εμείς έχουμε χρέος ως influencers να μιλήσουμε στον κόσμο και να τον παρακινήσουμε.

Χριστίνα Μπόμπα / Xristina Mpompa H Adelfh Ths Fwtografizei Th Neogennhth Korh Ths : «εμείς έχουμε χρέος ως influencers να μιλήσουμε στον κόσμο και να τον παρακινήσουμε.. Χριστίνα μπόμπα | μιλά για τη ζωή στο survivor, την tv & τον γάμο με τον τανιμανίδη. Η γνωστή influencer είναι γεννημένη μητέρα και λατρεύει να περνάει χρόνο και να φροντίζει τα δίδυμα μωρά της. Η χριστίνα μπόμπα επέστρεψε από τις διακοπές της και περνάει όμορφες στιγμές στο σπίτι της με τον σάκη τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους. «εμείς έχουμε χρέος ως influencers να μιλήσουμε στον κόσμο και να τον παρακινήσουμε. Την προσοχή των followers της συνέστησε η χριστίνα μπόμπα.

Λίγο πριν γεννήσει, δείτε τον ξέφρενο χορό της. Το μοντέλο παντρεύτηκε το σάββατο 1 σεπτεμβρίου 2018 τον παρουσιαστή σάκη τανιμανίδη. Η 27χρονη χριστίνα μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού, εργάστηκε στον χώρο των media, προσλήφθηκε σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing (όπου απασχολείται μέχρι σήμερα), λαμβάνει μέρος σε. Μιλάω με τον κόσμο και λέω τη γνώμη μου», λέει χαρακτηριστικά. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης γνωρίστηκαν το 2015 στην εταιρεία που εργαζόταν εκείνη και η οποία.

Xristina Mpompa Einai Telika H Epomenh Big Star Ths Xwras Life Magazine
Xristina Mpompa Einai Telika H Epomenh Big Star Ths Xwras Life Magazine from www.lifemagazine.gr
Την προσοχή των followers της συνέστησε η χριστίνα μπόμπα. Η χριστίνα μπόμπα είχε όρεξη για κουβεντούλα και απάντησε σε ερωτήματα διαδικτυακών της φίλων Η 27χρονη χριστίνα μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού, εργάστηκε στον χώρο των media, προσλήφθηκε σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing (όπου απασχολείται μέχρι σήμερα), λαμβάνει μέρος σε. Η αδημοσίευτη φωτογραφία που ήρθε στο φως. Τα πρώτα γενέθλια της χριστίνας μπόμπα ως μαμά! Οι δίδυμες κόρες τους ήρθαν να επισφραγίσουν τον μεγάλο τους έρωτα. Η χριστίνα μπόμπα είναι πλέον full time μαμά και το απολαμβάνει. «είναι δύσκολη περίοδος για όσους την περνούν, ειδικά όταν το θέλεις πολύ.

'η πιο τολμηρή απόφαση της ζωής μου' πολλοί ίσως γνωρίζουν πως η χριστίνα είναι ένα κορίτσι με πολλές σπουδές, ενώ ο ίδιος ο σάκης είχε αποκαλύψει πως είχε γνωρίσει τη χριστίνα όταν αυτή εργάζονταν.

Ο τανιμανίδης ευχήθηκε με ένα βίντεο και την ίδια να κρατάει το μωράκι της. Η αδημοσίευτη φωτογραφία που ήρθε στο φως. Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της τετάρτης ο σάκης τανιμανίδης με τη χριστίνα μπόμπα. Οι δίδυμες κόρες τους ήρθαν να επισφραγίσουν τον μεγάλο τους έρωτα. Η αλλαγή για την οποία σου μιλάω, έγινε εμφανής με τη βοήθεια της αδερφής της με την οποία η χριστίνα μπόμπα μοιάζει πολύ. Το μοντέλο παντρεύτηκε το σάββατο 1 σεπτεμβρίου 2018 τον παρουσιαστή σάκη τανιμανίδη. Η 27χρονη χριστίνα μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού, εργάστηκε στον χώρο των media, προσλήφθηκε σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing (όπου απασχολείται μέχρι σήμερα), λαμβάνει μέρος σε. Η ευτυχισμένη μαμά ανέβασε μια ακόμα όμορφη φωτογραφία με τα δίδυμα. Εύχεται στη μαμά της και σου δείχνει πόσο πανέμορφη είναι (photos) Η γνωστή influencer έγινε πριν λίγο καιρό μανούλα , καθώς έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Το πρώτο βράδυ στο σπίτι φαίνεται πως δεν ήταν και το καλύτερο για τη. Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της, η 30χρονη αποφάσισε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Λίγο πριν γεννήσει, δείτε τον ξέφρενο χορό της.

Η χριστίνα μπόμπα γεννήθηκε στη θεσσαλονίκη, όμως μεγάλωσε στη λαμία, αφού από εκεί κατάγονται οι γονείς της, είναι γεννημένη στις 30 ιουνίου του 1988. «είναι δύσκολη περίοδος για όσους την περνούν, ειδικά όταν το θέλεις πολύ. Η ευτυχισμένη μαμά ανέβασε μια ακόμα όμορφη φωτογραφία με τα δίδυμα. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα από την ημέρα που έγιναν γονείς δεν σταματούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Η χριστίνα μπόμπα έχει 700.000 followers στο instagram και το επάγγελμά της είναι δημιουργός περιεχομένου.

Ki Omws H Xristina Mpompa Exei Kyttaritida Deite Tis Aretoysaristes Fwtografies Like Com Cy
Ki Omws H Xristina Mpompa Exei Kyttaritida Deite Tis Aretoysaristes Fwtografies Like Com Cy from like.philenews.com
Η γνωστή influencer έγινε πριν λίγο καιρό μανούλα , καθώς έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Την προσοχή των followers της συνέστησε η χριστίνα μπόμπα. Το μοντέλο παντρεύτηκε το σάββατο 1 σεπτεμβρίου 2018 τον παρουσιαστή σάκη τανιμανίδη. Σε μια προσπάθεια να πείσει όσο περισσότερους πολίτες γίνεται να εμβολιαστούν, η κυβέρνηση. 24.06.2021 | 07:00 by αννα κοντογιαννη. Άλλωστε τις θηλάζει και πρέπει συνεχώς να τις ταΐζει. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων έκανε η ίδια με τον σύντροφο.

Το πρώτο βράδυ στο σπίτι φαίνεται πως δεν ήταν και το καλύτερο για τη.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, πριν την καισαρική! Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Λίγο πριν γεννήσει, δείτε τον ξέφρενο χορό της. Η χριστίνα μπόμπα είχε όρεξη για κουβεντούλα και απάντησε σε ερωτήματα διαδικτυακών της φίλων Η αλλαγή για την οποία σου μιλάω, έγινε εμφανής με τη βοήθεια της αδερφής της με την οποία η χριστίνα μπόμπα μοιάζει πολύ. Χριστίνα μπόμπα | μιλά για τη ζωή στο survivor, την tv & τον γάμο με τον τανιμανίδη. Η χριστίνα μπόμπα αυτή την εποχή διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού είναι έγκυος σε δίδυμα. Η ευτυχισμένη μαμά ανέβασε μια ακόμα όμορφη φωτογραφία με τα δίδυμα. Την ηρεμία της influencer ήρθε ωστόσο να χαλάσει το γεγονός ότι έπεσε θύμα. Η χριστίνα μπόμπα έχει 700.000 followers στο instagram και το επάγγελμά της είναι δημιουργός περιεχομένου. Ο τανιμανίδης ευχήθηκε με ένα βίντεο και την ίδια να κρατάει το μωράκι της. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ήδη από χθες τετάρτη 23/6 κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα. Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της, η 30χρονη αποφάσισε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Η χριστίνα μπόμπα είναι πλέον full time μαμά και το απολαμβάνει. «η κατάσταση ήταν ψυχοφθόρα, περιμέναμε τα καλά νέα και δεν ερχόντουσαν». Η 27χρονη χριστίνα μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού, εργάστηκε στον χώρο των media, προσλήφθηκε σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing (όπου απασχολείται μέχρι σήμερα), λαμβάνει μέρος σε. 7 φορές που απογείωσε το maternity style. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα από την ημέρα που έγιναν γονείς δεν σταματούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Xristina Mpompa Sakhs Tanimanidhs Oi Fwtografies Apo Ta Prwta Gene8lia Ths Me Ta Didyma Agkalia Sto Spiti
Xristina Mpompa Sakhs Tanimanidhs Oi Fwtografies Apo Ta Prwta Gene8lia Ths Me Ta Didyma Agkalia Sto Spiti from i1.prth.gr
Σάκης τανιμανίδης και χριστίνα μπόμπα ετοιμάζουν τα δίδυμα για την πρώτη τους φωτογράφιση η ανάρτηση της παρουσιάστριας Η χριστίνα μπόμπα γεννήθηκε στη θεσσαλονίκη, όμως μεγάλωσε στη λαμία, αφού από εκεί κατάγονται οι γονείς της, είναι γεννημένη στις 30 ιουνίου του 1988. Η αδημοσίευτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, πριν την καισαρική! Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σάκης τανιμανίδης με μία φωτογραφία στα social media, όπου κρατάει τα. H χριστίνα μπόμπα μπήκε στον μήνα της και λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της και έριξε ένα χορό στο. 'η πιο τολμηρή απόφαση της ζωής μου' πολλοί ίσως γνωρίζουν πως η χριστίνα είναι ένα κορίτσι με πολλές σπουδές, ενώ ο ίδιος ο σάκης είχε αποκαλύψει πως είχε γνωρίσει τη χριστίνα όταν αυτή εργάζονταν. 24.06.2021 | 07:00 by αννα κοντογιαννη. Η χριστίνα μπόμπα έχει σπουδάσει στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του πολυτεχνείου και έχει συνεχίσει δύο χρόνια στην έρευνα και έγινε υποψήφια διδάκτορας.

Ο τανιμανίδης ευχήθηκε με ένα βίντεο και την ίδια να κρατάει το μωράκι της.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η χριστίνα μπόμπα. Χριστίνα μπόμπα | μιλά για τη ζωή στο survivor, την tv & τον γάμο με τον τανιμανίδη. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σάκης τανιμανίδης με μία φωτογραφία στα social media, όπου κρατάει τα. Την προσοχή των followers της συνέστησε η χριστίνα μπόμπα. Μεταξύ των απαντήσεων της, μας αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει, αλλά και τι. Η χριστίνα μπόμπα αυτή την εποχή διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού είναι έγκυος σε δίδυμα. Η χριστίνα μπόμπα επέστρεψε από τις διακοπές της και περνάει όμορφες στιγμές στο σπίτι της με τον σάκη τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους. Η αδημοσίευτη φωτογραφία που ήρθε στο φως. «η κατάσταση ήταν ψυχοφθόρα, περιμέναμε τα καλά νέα και δεν ερχόντουσαν». Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα από την ημέρα που έγιναν γονείς δεν σταματούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Η αδημοσίευτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, πριν την καισαρική! Το μοντέλο παντρεύτηκε το σάββατο 1 σεπτεμβρίου 2018 τον παρουσιαστή σάκη τανιμανίδη. 24.06.2021 | 07:00 by αννα κοντογιαννη.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook